Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

 

Varje spår är en stig. Alla pekar hit.
Vinden pekar hundkex som rågax (rajgräs) pekar.

In mot skogen.

Där; älg och rådjur. Där; hare eller räv.

När det låg snö här
kunde vi se markeringarna. Nu måste man vara hund
för att märka dem.

Även jag lämnar efter.
Trots att det inte längre är en juridiskt nödvändighet är det
fortfarande en marknad för deckare.

Jag sätter mig på knä och följer arbetarmyrans stig
upp till stacken. När jag sedan reser mig upp igen
syns inte längre barrträdets slut.




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 769 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-08-26 12:37



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Det här är på riktigt!
2010-08-26

  stenen/ Yv Ericsson
detta blev man glad av. tack.
2010-08-26

  lodjuret/seglare VIP
några lik av björn, varg eller glas
går inte att finna i dina rader
vilket jag uppskattar högt
tvenne pajer av rabarber ges här
2010-08-26

  Anders Nordlander VIP
Härlig naturlyrik
2010-08-26

  Ingela Svenson VIP
Tycker mycket om formen för denna naturdikt, den fungerar som ett bildspel, bilderna - flicker flicker, flimrar förbi i staccatotakt! Mycket bra!
2010-08-26

  Lili Samuelsson VIP
detta är ju helt underbart vackert, du väcker en ton i mig, som jag gillar
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP