Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett skyddsrum

När larmet ljuder
kan jag alltid ta skydd
men ibland glömmer jag bort
den utvägen
och blir mat
till pansarvagnarna




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-26 21:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin bild av din förmåga till skydd! Känner igen mig!
2010-08-27

  Anna*
Hmmm, ibland hör vi inte larmet av någon anledning ... snyggt och tänkvärt
2010-08-27

  Peter Matsa
Hmm en slags livsvisdom/insikt som känns igen. Effektfullt virkat.
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP