Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lemlästad kärlek



Jag målar mina läppar
röda

likt synden


för dig

Karvar bottenlösa hål i bröstet
enbart

så du ska se

hur djup min kärlek
är

Särar villkorslöst
på benen

låter dig ta mig

natten igenom
Om och om
igen

till dess att jag blöder

För om det finns en chans
i gryningen

att du är kvar
för att torka mina tårar


är jag villig

att ta den









Fri vers av Baystream
Läst 863 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2010-08-26 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Makalöst utelämnande och gripande, med bra rytm och uppbyggnad.
2018-09-11

  Armo
Att kärlek kan fucka upp en så totalt, att man lämnar ut sig få fatalt. Du har verkligen fångat vanmakt i dina ord! Love it!
2011-10-21

    ej medlem längre
Oh, den här etsade sig fast!!!Ruskigt rå och drabbande. Är fler som fastnat för denna smärtsamma skildring av villkorslös passion...och ensidig sådan...som jag uppfattar det

Grymt och kompromisslöst
2011-09-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
lemlästande lemsärad griphenhet
2011-08-11

  Järnkatten
Milt sagt, du förtjänar så mycket mer, en stark och gripande text i vilket fall som helst...
2011-06-16

  F.
Lika närgången, som vacker och berörande. Den kändes. Bra jobbat!
2011-01-12

  Sophie Jennifer
Så är det tyvärr för många. Försök på försök att synas och bli omtyckt. Eller bara känna sig behövd en stund. Så bra!
2011-01-09

    sårosa
alla ord nödvändiga i texten, inte ett ord för lite eller för mycket . bara just sådär som det kan vara. grymt!
2010-09-16

  Junitvillingen
alltså...det stavas "foRMulera"...så nu knäpper jag mig själv på nosen...
2010-09-15

  Junitvillingen
"Ont, det gör ont, det gör ont..." att läsa denna självutlämnande text som andas både ångest, smärta och kärlek - allt på samma gång...herregud tjejen vad du är duktig på att fomrulera dig...du skriver så mitt öga inte är torrt nu heller...
2010-09-15

    ej medlem längre
D som i dramatik.
rakt på sak utan krusiduller med din egen stämpel. snyggt skrivet!
2010-08-28

  Hawk
Vacker, vemodig, sorgsen och lite desperat om självutplånande kärlek.
Ja, vad gör man inte för att gripa sista halmstråna...
2010-08-27

    SoSk
tack, precis så är det tyvärr
2010-08-27

  Tobias Hedlund
kanske snarare som kärleken blir lemlästad
utarmad och till beståndsdelar driven
men med en hyllning till närvaron & allvaret
där tilliten och tryggheten
är bevarad - inom gryningen
nära
2010-08-26

  Postgård
Lemlästad minst sagt

dikten dryper ångest
svart och mörkt

borttappad självrespekt

jag vill skaka och skrika;
gör inte så!
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream