Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är missbrukare



Jag är missbrukare
Av hårdhet och gammal vana
”en stor stark” är man ju
och en ”absolut”
Tar mina drinkar i min egen bar
”ogenomträngbar”
Där hårdheten frodas
Av gammal dålig vana
Instängd för att överleva
Efter de stora sveken…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 1280 gånger och applåderad av 54 personer
Publicerad 2010-09-01 18:11



Bookmark and Share


  Komplexia
Mycket stark dikt!
2014-03-08

  Marianne Räf
"Instängd för att överleva..." Så kan det kännas. -Hej!
2012-11-11

  Magica VIP
Gripande och smärtsam dikt.
2012-01-20

  Heavenisaplacenearby
Grymt!
2011-08-28

  Karin Rosberg
Knivskarp!! rakt in i både hjärta och hjärna!! //
2011-06-09

  Linda CH VIP
Japp, där satt den! Skämt åsido den här texten är grym.
2011-05-19

  NiklasB
Mitt hjärta känner!
2011-04-23

  Lena Renman
Det är lätt hänt, att som diktjaget, efter ett stort svek, börja slå på sig själv. Nakna raka och ärliga ord som jag tror de flesta kan relatera till.
2011-04-02

  Ninananonia VIP
Berör!
2011-03-29

  Grubbelmia
Oj. Denna text gick rakt förbi hjärnan och in i hjärtat. Tack och kram. /Grubbelmia
2011-03-25

  Linda CH VIP
Berör mig starkt!
2011-03-06

  sulimaa
rak tydlig och snitsig ...som en käftsmäll...
2011-03-03

  M_Franke
Det här var riktigt bra!
2011-02-21

  Filosofen2
Oj så hårt... Bra skrivet måste jag säga. Inte lätt att fånga de orden med så få ord... Du lyckads..
2011-01-27

  Johan Bergstjärna VIP
Svårt att vänja sej vid sej själv, svårt att vänja sej av med sej själv...
En väg till befrielse är ju iallafall att erkänna sina mönster, vilket du verkligen gör, känner igen mej... Stark skrivet!
2011-01-27

  lodjuret/seglare VIP
Ja, vi är nog alla litet av missbrukare, och eftersom alla missbruk väl har samma rot, vi är där och trampar i klaveret gång efter annan med vår egna fot.
2010-10-09

  lodjuret/seglare VIP
Vi vilka bo i slott som koja
kasta blickar på andra loja
kysser med ögonen våra vänner
ibland även andra vi känner
vilka insupa glädjen ur lyftad doja
2010-10-09

    ej medlem längre
Som en knytnäve rakt in, ärligt, rå, naket, sårbart, vibrerar av mänsklighet...
2010-09-15

  aol
starkt berörande,
2010-09-08

  Bibbi VIP
Så starkt berörande.
2010-09-02

  Junitvillingen
Åhh denna känns i hjärteroten!! Tror detta är din bästa text - av de jag hittills läst. Blir djupt gripen!
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO