Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen är ett fort



Det finns olika lås av olika slag.
Själen är mer än man tror och
en rymd att förstå. 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Elaine.S VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-28 08:48



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Så sant
2022-09-04

  stefan.g
Texten fick mig att tänka i flera dimensioner, ande, kropp och själ.

Att förstå en själ, de lås och den rymd du så bra beskriver, blir av dess rubrik att "kroppen är ett fort" tydliggjort.

Ju fler gånger jag läser den, desto fler infallsvinklar ger texten mig....

Tack för läsningen! :-)


2019-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant! Själen är ett mikrokosmos.
Men den blir vad man fyller den med.
Som en dator.
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP