Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clown


Jag är en clown med ett ständigt leende.
Med en mask så målad och glad.
Jag har ögon så dimmigt seende,
Det är nog dags för ett renande bad.

Tid att låta masken falla,
Tid att låta jag bli JAG.
Dags att livet återkalla,
Dags att sluta vara svag.

Nu vill jag leva friskt och glatt,
Känna hur livet leker.
Dansa i sommarens ljumma natt,
Känna hur vinden smeker.




Fri vers av Mejj
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-27 10:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra ordat, Du ska vara Du :))
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mejj
Mejj