Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till Thor

Nåväl, slå på stora trumman du
Dunka, döna och bullra

Fönstren gråter

Kasta dina onda ljustankar
Lys upp hela helvetet

Ge rötterna näring

Fortsätt mullra och dåna
Rensa upp all det tryckande syret som
sänkte mig

Luften blir klar igen
ren att andas in

Dofterna går att ta på

Livet tar fart på nytt




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-27 21:37



Bookmark and Share


  Annica Ström Kvarnström
Älskar dofterna efter åskan! Så klart och rent! =0)
2010-08-29

  Anna*
Det är befriande med åska emellanåt. Snyggt beskrivet!
2010-08-29

  Isak VIP
Grymt bra tanke och klockrent genomförande, älskade mamma <3
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström