Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi visste att vi skulle dö nu

 

 

Genom eldgivning och rök

såg vi, hur vi mejades ner.

En efter en, med vi strök!

Hopp gavs oss, icke mer.

 

Den sista strimman hopp

var på väg att lämna oss,

men icke tänkte vi ge opp

utan strid, utan att slåss.

 

Och vi visste, vi skulle dö!

Så varför inte, tänkte vi resolut,

möta vårt öde, med ett stolt adieu!

Med bravur mot ett ärorikt slut.

 

Lät vi så våra stämmor, fyllda av hot,

ljuda över nejden i en sista sång.

Och sedan sprungo vi rakt mot

vår egen undergång.

 




Fri vers av Hawk
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-05 13:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att ge en röst åt
det som man egentligen borde
säga förlåt åt

Sedan att gå sakta över avgrundskanten
och andas in ragnaröken som kommer upp
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk