Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en smeking av vinden
likt en dans i daggvått gräs
likt en doft av nyplockad ros
av havets varma tång

likt en sång från bergets hjärta
en vandring under öknens stjärnor
likt en längtans
beröring

så är det att möta din blick.

 

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-28 01:49



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Stort beskrivet. Väldigt snyggt.
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~