Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hets

Jag vet inte om jag sover eller är vaken.
Paranoid.
Hallucinationer.
Magen gör ont och alla tankar gör ännu ondare.
Svag.
Så jävla svag.
Det är patetiskt.
Jag känner på mig att saker kommer ändras snart.
Orkar inte mer.
Dör om dom försvinner.
Men vem vill ha en patetisk människa som inte ens klarar av att gå ner i vikt?




Fri vers av Greendices
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-28 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Greendices
Greendices