Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita moln sliter släpar sig förbi ovanför mig

det finns väldigt lite att tala om.

just nu är världen som en sandöken,
en plats att gå vilse i,
att försvinna
och vandra bort ifrån sig själv i.

det flyter ut i ett fantasifullt
och befriat ingenting.

slutligen undrar mitt vandrande huvud
vart poängen som snabbt skyndade sig bort försvann.




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-28 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen