Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"One day You will be mine..."





Опять звонишь ты мне,
Зачем?..

Ведь завтра повторится снова

Такой же день

И та же тень
Со мною

Не тебя - другого




Bunden vers (Rim) av Marina Eugenia
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-29 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Eugenia
Marina Eugenia