Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... teckenspråk är tredimensionella ord... utan ljud


Ögonblick

19:31


Himlen fortfarande blå
Under den
Utspridda lätta vita moln

Vilandes


Under de lätta vita molnen
Utspridda lätta gråa moln
I en ständigt föränderlig form

Seglandes vartän vinden bär de


Under de

Två fönster på glänt
Mjuka friska vindar i levande dans
Andas in och märker den blåa himlen

Där lätta gråa moln seglar under ständig förändring
Bortom vilande lätta vita moln

Ett ögon-blick av cirkelns oändliga oändlig... het ?

Där poesi föds


Fånga i ord och måla i bild

Hur man enklast når det minst arbetslösa och mest hälsosamma samhälle någonsin någonstans





Om inte annat hoppas han att någon någonstans får sig ett skratt *




















































* fnitter är förbjudet eller räknas inte som godkänd respons, men inte alltid.

Se tillhörande paragraf för tekniska termer av betänkligt slag




Fri vers (Fri form) av Bodha*
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-29 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*