Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

Jag har tagit mitt liv,
Orkar inte mer.
Trött på att lida,
Vara sjuk så ingen ser.

Plåster på min själ,
Bandage om mitt hjärta.
Jag lider i det tysta,
Ingen ser min smärta.

Mitt hjärta känns så kallt,
Mitt leende är stelt.
Jag ber till dig min gud,
Kan något göra det helt.

Att bryta alla mallar,
Att ända det egna livet.
En skam för stor att bära.
Det är en gåva man fått givet.

Dags att gilla läget,
Ta vara på det jag har.
Bygga upp min inre glädje,
Ställa frågor och finna svar.

Vissa svar vill jag inte höra.
Men vad spelar det för roll?
Slappna av och släpp nu taget.
Våga avstå full kontroll.

Lev NU!




Fri vers av Mejj
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-29 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejj
Mejj