Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://widforss.chiaro.mrfriday.com/?p=butiker


Avlyssnat under jakten

Jaktsäsongen är här
Till hagel har man keps
Till kula bär man hatt
Nu vet du det, white trash
Y-namnen på Ullared
Kenny, Johnny, Conny
Stajlar i Dressman-junk
Passar dig djävligt bra
Sen kommer honan din
Hon med Gina Tricot
Riktig liten rulta
Hör du, förbannat kul
På Widforss, Fredsgatan
Där handlar jag mitt kit
Sånt vet du inget om
Till hagel har man keps
Till kula bär man hatt
Dress-coden i min krets
Jag som bor på gården
Sista veckan augusti
Skjuter vi änderna
Från mitten oktober
Då tar vi hjortarna
Vad kan du bidra med?
Handla på IKEA
Som ett vulgofetto
Kom mot mig om du törs!
Du har inte en chans
Jag spyr dig i håret
Det är bra, det är bra
Flasha med H&M-junk
Fronta med tubsocka
Skvalpa sockervalken
Looser från ruta ett
På Widforss, Fredsgatan
Där handlar jag mitt kit
Sånt vet du inget om
Till hagel har man keps
Till kula bär man hatt




Fri vers av montaigne
Läst 697 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-30 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne