Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det vackraste namnet på jorden


Ditt namn

Ditt namn ett andetag
din lukt en historia

Ögon spinner
tiden rusar

viskar tätt

ditt namn




Fri vers av stronza
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-29 21:43



Bookmark and Share


  tom boreland
dom här koncentraten,
härligt du är tillbaka
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar