Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igen.


Bortvald


Jag hatar dig.

Hatar kompromisslöst.

Du har stulit allt.

Min barndom. Min ungdom.
...min vackra, blomstrande tid. Den som kunde banat väg för mig.

Den stal du.

Jag hatar dig.

För varje berg jag bestigit, har du krossat mig.
Varje hjärta jag har fyllt har du tömt.

Dina namn är Förnedring. Skam. Smärta.

... men du döljer dig bakom glädje, sorglöshet och skratt.

Endast när det vackra höljet åker av, så ser vi

- vänder bort blicken och går vidare.




Fri vers av queenia
Läst 529 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-30 18:27



Bookmark and Share


  Connie
Tar den till mitt hjärta. Jag brukar säga: När vi väl vet var vi står, kan vi välja att gå åt vilket håll vi vill.
2013-10-23

  Bjarne Nordbö
Anar en utveckling. Bortvald suger fett, som de unga säger. Hatar ordet så länge det inte är jag som väljer.
2010-11-11

  Anna*
Ahhh, älskade vän, du skriver så bra!
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia