Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Kärleksdrycken av Donizetti används trolldryck som ett medel för att överföra förälskelse.




Elixir

Jag hänger runt din hals

som en midsommarkrans i november

jag går i dina fotspår

när snön fallit

med ett litet hopp

du har så långa ben

jag älskar med din röst

när du ringer på mobilen

jag försöker lyssna när du pratar

men ser bara

långa fransar slutas och öppnas

över ögonglober

jag kan visst aldrig

låta bli dig

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-30 23:12



Bookmark and Share


  karenina VIP
ler ler och ler när jag läser, denna var bara för härlig :)
2010-09-05

  kir
Mycket vackert!
2010-09-02

  yta
Väldigt fint skrivet
2010-08-31

  Anya VIP
Fantastisk skildring av kärlek! Gillar dina bilder!
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP