Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror på förgyllda löv

Jag tror också på förgyllda höstlöv
vackert skinande i solens dans
med vinden
jag tror också på den gyllne
höstens skönhet
på morgonens speciella
saga
jag tror också på vindens
trolska sånger
på vattenpussens spegelbilder
utav då och nu

jag tror också på
bladets sköra nerver
på miraklet i en
blommans knopp
jag tror också på förgyllda
drömmar
i ett skrin av minnesbilder

jag tror också
på det vackraste
ögonblicket
var sekund du ger
jag tror också på en stjärnas
glitter
just i önskans vackra
tid
mirakel

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-31 02:26



Bookmark and Share


  Trazan
Gud, vad vackert du skriver!!!

------------jag tror på dig!
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~