Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän



Se mig, känn mig betvinga min kramp
Lyssna, var, finns, i tystnad
ord
ej hörs men finner sitt mål

Inspiration av skrift så djup,
musik så skön en axel till stöd
Lyfter min själ till högre höjder

Hjärtat lätt av ord som rinner,
tar min börda binder till ett ark
Nu ej längre finns kvar, kan slängas
på elden
Brinna upp spridas i världen,
nya ord tar sin form rensar nya
mödor

I cykler allting går inget gammalt
kvar
Vid min sida du finns ändå, ser
min ångest, i tystnad låter
orden rinna åter.




Fri vers av T Daniel Westerberg
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-31 06:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint skrivet..
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

T Daniel Westerberg