Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdag

Dansande nymf i sommarskrud
blommor virvla i vinden
doft av myll och gräs
andas djupt
känna livet fylla varje nerv
med i dansen gå
skrattande leka i glädje




Fri vers av T Daniel Westerberg
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-31 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T Daniel Westerberg