Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ynka liv

Vad väntar du på?
Ta klivet.
Det enda du förlorar,
är livet.




Fri vers av Angel_of_Death
Läst 472 gånger
Publicerad 2005-11-22 20:36



Bookmark and Share


    Joulia
Väldigt bra! lite sorglig liksom...
2007-04-15

  Ariane
fiffigt :D klivet-livet
2006-08-13

  nea.
Det är inte lite att förlora ...
Livet är det vackraste och dyrbaraste du har , även fast det verkar precis tvärt om ibland . (oftast?)
Lev vidare , det kommer bli bättre .
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel_of_Death
Angel_of_Death