Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag chansar

Jag chansar. Jag vibrerar. Jag vänder och vrider på mig i fallet, så att mina fötter ska bli det första som nuddar marken. Jag fumlar. DUNS! Mina knän skakar. PANG! Jag blir skjuten bakifrån. Det röda sipprar genom min blus och jag tittar förvånat på. Är på knäna nu. Dör långsamt i någons händer. I någons kyssar. I någons tårar. Vete fan vart ljuset tog vägen. Antar att det ska blända mig nu. Griper mot himlen. Babynävar. Formar läpparna runt meningslösa ord. Hjälp. Tiden är inte där. Ja vete fan vart ljuset är. 
 




Fri vers (Fri form) av Bernhardina
Läst 525 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-31 16:11



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Som att titta på en gripande film, samma känsla får jag av att läsa din text. Den är som en tät thriller. Stark. Otäck. Och så berörande!
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen