Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligen sant

Det jag upplever som verkligt är min sanning


sanningen kanske är en annan verklighet




Fri vers av Vildkärlek
Läst 544 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-31 18:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Precis så är det.
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Vildkärlek
Vildkärlek