Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Halvtända Lyktor




Decimera influenser ifrån tänjda gränser
och flockas runt brustna hjärtan i mörka gränder
under halvtända lyktor

Med tystnad i ögonen och
löften om lögner med salt i tårarna och i brist på annat
som vägar översvämmade av spruckna suckar när vi
samlas i mörka gränder under halvtända lyktor

Blickar mot himmelen och viljor av stål för köttets lustar
och törsten efter nektar vi drunknar tappar bort hittar
och försvinner i ett hölje av mörker och visuella lustar
medan vi väntar och flockas i gränder


under halvtända lyktor


Så decimera numreringar av den högre varianten till förmån
för mindre begrepp och inta en ställning med medveten oskuld
för synens skull och lustens nöje och rakt in i hjärtat med en
trubbig egg rakt in i såret med saltad kant kom och slicka bort
minnet av ljusare dagar och anslut till flocken i mörka gränder under
halvtända lyktor

Virila funderingar kring taggtrådsklädda känslor
och alkoholdränkta drömmar hämnade av viljan att vägra
och viljan att låtsas och minnen så långt bort medan trafikerade
vägar erbjuder befolkade utvägar och kalla blickar som istappar
djupt in i själen kom och smaka kom och drick kom och låtsas
kom och vara som jag är i en evighet av förbjuden atmosfär
medan vi flockas, trängs, längtar och törstar i mörka gränder


under halvtända lyktor




Fri vers av Bodha*
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-31 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*