Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värd att älskas

Nått som jag länge trodde var förlorat har funnit mig igen
mitt hjärta slår åter fjärilsvingars snabba slag
Mitt yttre har kanske förändrats, men innuti är jag åter samma mjuka jag
Jag som trodde jag var förlorad, långt bortom all hjälp
Men det finns åter hopp om framtiden

Och du som trodde att jag var bortom allt förstånd
Du kommer inte längre att sova gott om nätterna
Detta är nya starka jag, nått som du borde ha förstått
Att jag är bättre än allt du någonsin haft och allt du någonsin kommer få
Men du slängde bort det för en tillfälligt tidsfördriv

Jag reser mig från askan och kastar mig handlöst in i elden
Dumt att ödsla massa onödig tid och energi
varför gråta över skämd och spilld mjölk
Jag är här och bättre än någonsin
Jag är allt du aldrig kommer bli:
Lycklig och värd att älskas!




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 523 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-01 01:05



Bookmark and Share


  Anna*
Skrivet så att det andas ett nyfunnet självförtroende och tillförsikt! Tycker att det är bra att det mjuka återkommit - det säger en hel del om hur det varit innan - då ett hårt pansar har fått lov att upprättas - kanske för att överleva ... Applåderar
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel