Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kunde


Jag kunde...



Jag kunde ju blivit en groda
en tiger eller en haj
nu blev min lott vara människa
bland andra fast liten och skraj

Ej är jag hemma bland andra
det måste ha blivit helt fel
att här bland de andra vandra
och aldrig bli hel

Jag känner mig vilsen, alléna
och vet ej varthän jag går
men känner ibland en längtan
-att smeka en flickas hår ....

AAD
www.lyriksidan.se




Fri vers av Arne Axel Dahlgren
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-01 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arne Axel Dahlgren