Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av någon som fanns


* * *

Здесь любимого провожаю

И над следом до света молюсь,

А потом до темна повторяю:

- Я к тебе никогда не вернусь.




Bunden vers (Rim) av Marina Eugenia
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-02 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Eugenia
Marina Eugenia