Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtroligheten i dina ögon



örats känslighet
din nackes lutning intill
hur näsor, pannan
vilar mot
allt
sprider din rodnad
över kinder
känsligheten
omsluter dig
vi närmar oss
igen

med ögonen
som inte ser bort
med händerna som
inte kan stilla sig
hur allt avstånd mäts
genom andetagen
kroppars utsträckning
intensiteten i skrattet
återkommande
gemensamma
eruptioner

bara
när jag andas
hur du spänner dig
genomyras
flämtar efter syre

hur du njuter

igen

hur du njuter


det är allt
som betyder något
det är
hela skillnaden




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 745 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-02 22:49



Bookmark and Share


  Postgård
enastående slut

"hur du njuter

igen

hur du njuter


det är allt
som betyder något
det är
hela skillnaden"

sexigt!
2010-09-04

  Aisha VIP
"..bara hur jag andas..."
så otroligt vackert...ömt ....ömt....
tycker mycket om...
2010-09-03

  Katinka VIP
Ett nöje att läsa, sensuell dikt. Bra upplagd i form och tempo.
2010-09-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker närvarande dikt.
2010-09-03

  Paulina LH VIP
Snyggt!

*applåder*
2010-09-03

    ej medlem längre
Andas in en man som lever..
2010-09-02

  Cattie
Vacker och sensuell
2010-09-02

  Lili Samuelsson VIP
åh, det här sprider sig. i mig.
det är närhet och sensualitet och vansinnigt vackert
tycker om
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund