Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför



Det regnar utanför fönstren
och innanför
Det regnar in och ut och in
under allt som redan flyter
osammanhängande
och redan alldeles
för nära






Prosa av Zara VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-02 23:58



Bookmark and Share


  blaite
Under allt som redan flyter klockrent. Fan va folk är sega på kommentera. Den här var ju fan skitbra
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP