Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt tillägnad min vän som nyss har förlorat sin älskade pappa.




Värdefulla år med er..

Värdefulla år med er..

 

Dagen har kommit då jag har gått vidare men bara en liten bit bort för jag kommer alltid att finnas i era hjärtan och ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

 

Jag kan därför med stolthet, trygghet och med den kärlek som ni givit mig, lämna detta liv för att se tillbaka på alla dess underbara år ni har gett mig.

 

Jag vill därför tacka min underbara vackra fru för att hon alltid stått vid min sida i nöd och lust.

Jag vill även tacka mina underbara fina barn som gett mig så mycket av mitt liv.

Tacka för att jag fick uppleva mina barnbarn för den spontana kärlek som de har.

 

Jag kan bara säga att ni har gett mig stolthet, trygghet och full av er kärlek som gjort det möjligt att livet känts lättare trots den svåra tid som kom.

Så därför med full av kärlek kan jag ta farväl av er min älskade familj, men jag är inte så långt borta för ni finns i mitt hjärta och jag finns i era hjärtan.

 

Älskar er för alltid




Fri vers av Näckrosen
Läst 487 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-03 08:31



Bookmark and Share


  Anna*
Ömsint och vackert som en hälsning till de efterlevande. Fint!
2011-01-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja den talar
till mig, i vänlig
tar ton...
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen