Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen min älskade


Jag svettas

och bär

min älskades liv

i form av kartonger

över min tröskel...


Äntligen

får jag dela

din historia

in i framtiden...




Fri vers av pärlan
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-11-23 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan