Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommardoft

Nu vilar rosen

ljus mellan mörkerknoppar

stilla mellan löv

svala dofterna dalar

rosen vilar - stilla - nu




Bunden vers (Tanka) av vera gade VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-03 19:45

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint närvarande om hösten
2010-09-03

  Michaela Dutius
Ja allt som växte och frodades går in i vilan och väntan
Mycket fint skaldat!
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP