Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp till kamp kamrater


Nu Gäller det !!!

Hör ni... där ute....

nu har vi chansen...


att ta tillbaks våra rättigheter
som vanliga arbetare...

Ge inte mörkermännen ytterligare fyra år
att dra ner oss i skiten och ge allt åt de redan
rika och ge oss vanliga knegare bara skit....


vill vi det ...................???

Nej tack !!!




Övriga genrer av ospray
Läst 574 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-04 04:18



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Om det bara vore så enkelt.
2010-09-04

  ospray
Synd för dig ... kom aldrig och gnäll sen !!!
2010-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag rivit mitt röstkort. Det gör jag alltid.
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray