Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara stål

jag tänder fullmånen med min sista cigg
och vintergatan ovan mig
med det stjärnfall som lämnar mitt varmrökta bröst

ungdomen var lånad
och ciggen ska pappa få tillbaka
hade hellre lämnat tillbaka mig själv
men det får jag inte

istället andas jag långsamt ut röken
från det slagfält jag älskade
från och med nu är jag bara stål
och natten endast brist på ljus




Fri vers av Dado_
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-04 11:21



Bookmark and Share


  Nanna X
vackert som fan. lämna aldrig tillbaka dig!
2010-09-05

  Anya VIP
Mycket fin bild och vacker text med vemod. gillar särskilt:
hade hellre lämnat tillbaka mig själv
men det får jag inte
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Dado_