Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETENS TRÄD


Ödmjukheten -
roten som samlar kraften

Självföraktet -
masken som gnager stammen

Gråten och skrattet -
får bladen att skälva
blomman att slå ut





Fri vers av vera gade VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-09-04 11:35

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
en sann stark livspoesi som berör en så
2010-09-30

  Regn & Grus
Helt enkelt strålande skönt skrivet!
Poetens träd från löv till rot blir ett självklart *bokmärke*
2010-09-07

  Jaseph
Å, vilken underbar dikt! Kanske finns det titlar som passar bättre, för dikten handlar på något sätt om livet, yggdrasil, livets träd, eller något...
2010-09-04

    ej medlem längre
Väl talat!
2010-09-04

  Anna*
Underbar och sann text!
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP