Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är redan långt härifrån


regnet fuktar mina kinder
och bildar strimmor längs fönsterglaset
mellan det som upphört och det som är på väg
kan avståndet mätas i uteblivna andetag
jag fuktar glaset tills dina kinder blänker
men vad varje droppe vet
är att tårarna gav du mig tillbaka
och du är redan
långt härifrån




Fri vers av Dado_
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-04 11:40



Bookmark and Share


  mariasan
väldigt vacker, väcker många tankar!
2010-10-03

  Bobby
Gillar mittenraden med avståndet som mäts.
Och uppbromsningen i slutet.
En bra dikt!
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Dado_