Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karin Boye hade fel

idag blåste

endast ljumma vindar

i mitt ansikte

i min värld

 

idag

gjorde mig helt mätt

med ett intryck

av varje färg

och varje skiftning däremellan

fylld

jag saknade inget

jag längtade intet

 

hela dagen

serverades mig

med dyrbara dofter

mjuka hjärteskratt

levande smaker

och jag åt mig

helt mätt




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-09-05 00:12



Bookmark and Share


  helenita VIP
förnöjsam dag, enkel och fin
2010-11-28

  yta
Finstämd och vacker
2010-09-05

  karenina VIP
glädje och förnöjsamhet över det som är. tycker om
2010-09-05

  Nina Nightwish
Väldigt bra, fängslande text, bravo!
2010-09-05

  Anya VIP
Fantastisk! Jaa Karin Boyes "Den mätta dagen" flyter i dina ord men din text ger sådant hopp! Är det inte just nöjdheten som är livets stora efterfrågan??? Är man nöjd så är man rik och det säger dina ord så bra. Denna läggs som en favvo.
2010-09-05

  Anna*
Så underbart! Önskar dig många sådana dagar! <3
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP