Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tolka en text

En tanke

en insikt, undran

formas inom mig

ropar efter en väg ut

jag häller ut alltihopa

på ett papper

skapar en bild

genom en text

runt dessa ord

skapas nya ord

nya bilder

nya tankar

en tråd kan skönjas

eller inte

den betyder inget

bara bilden

din bild

min bild

betyder något




Fri vers av Tillbringaren
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-05 00:22



Bookmark and Share


  karenina VIP
en härlig känsla i denna, som att ha en hel hink med ord som man bara låter flyta ut på papper likt färg
2010-09-05

  Anya VIP
Så bra skildring över hur skapandet och tolkandet kan ta form på papper. Gillar sista strofen:
bara bilden
din bild
min bild
betyder något
Så sant så!
2010-09-05

  Anna*
Det är mäktigt ändå hur en människas bild kan tolkas så olika av andra. Intressant också att se olika vinklar =0)
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren