Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens närhet

Jag vaknar upp mitt i natten & känner dödens närhet,
Ensamheten omkringar mig, det är bara Gud som vet.
Helt hjälplös och rädd, andas jag tungt,
Gud, jag är inte redo, är fortfarande ung.
När döden inträffar finns det ingen som vet,
så det hjälper inte med att leka diskret.
Dags å vakna, dags å öppna ögonen man har,
vet du Min vän, hur många dagar du har kvar?
Livet är en resa, kortare än man tror,
Vi är på samma resa, så hjälp mig min bror.
Ligger kvar i sängen och försöker somna om,
broder, vad hade du gjort om jag omkom?

När döden kommer, kan vi inte förlänga den en stund,
så Tänk en stund min bror, på denna mäktiga stund.




Fri vers av Ömer Dölek
Läst 799 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-05 01:42



Bookmark and Share


    Anonymox
MashaAllah så fint skrivet.
Var på en föreläsning (SUM-konferensen, vet inte om du hört talas om den) men då sa en föreläsare ungefär det du skrivit, att vi skulle ändrat på oss redan igår och att du inte är garanterad framtiden.
Människan har en tendens att leva detta liv som om vi skulle göra det för evigt.

Salam
2011-05-07

  Line W
Vackert! Kram :)
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ömer Dölek
Ömer Dölek