Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga höst

gick ut för att andas
den klara luften var kall

himlen var blå, fåglarna sjöng
jag möttes av grannhundens skall

Lyfte min blick upp mot grenarna
i träden som dignade av frukt

äpplen, plommon och päron
gav trädgårn en spännande lukt

Jag plockade fickorna fulla
av äpplen granna och röda

gick hem igen och nu njuter vi
dofter från köket av pajer spröda




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-05 11:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilka härliga dofter,vilka härliga bilder,vilken vacker dikt.
2011-01-10

  Anna*
Mmmm ... så gott så gott med äppelpaj med vaniljsås i höstrusk. Jag blev riktigt sugen. Det får bli en paj till helgen =0)
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström