Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på mig

jag blundar och tar ett steg
litar på dig
möt min blick med dina ögon
möt mina ord med ditt öra
lär känna mig så som du känner dig själv
lär känna dig själv
möt varje tanke med en fråga
möt varje tvekan med ett svar
kyl din tanke, men värm dina ord
blunda och ta ett steg
lita på mig




Fri vers av Dado_
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-05 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dado_