Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar


under låg balkong ser jag dina fötter dansa vals
träden spelar gitarr
kvällsljuset sjunger med
och väggen bakom bli alldeles varm av din rygg




Fri vers av Dado_
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-05 15:20



Bookmark and Share


  Julianna Strandberg VIP
Hej!
Fin bild... lysande ide!
Hälsningar
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Dado_