Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underkastelse


som smör
smälter jag

rinner ut över soffan

flyter
under dina händer

minns inte längre vem jag är
eller varför

vill inget längre

men allt

Ta mig nu
ta mig så


totalt




Fri vers av stronza
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-05 16:47



Bookmark and Share


  tom boreland
det stämmer inte
du
och underkastelse
bullshit
2010-09-05

  PPQ
denna text ger titelnsitt rätta värdeoch det är strålande det du åstakommit
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar