Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan som på riktigt


Midvintern smälter i din röda lugg
du ler mot mig och slänger med armarna i vinden
som att du faktiskt tänker flyga

Men vi vet ju att det inte är på riktigt
att känslan av upprymdhet är blindhet
som persiennen för ett insnöat fönster

Verkligheten stupar i skrattgroparna
och du är vingslag
högt där uppe






Fri vers av Zara VIP
Läst 734 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-09-06 12:04



Bookmark and Share


  osams
underbart allt alla formuleringar
Jättebra! måste läsa mer av det du skrivit!
2011-01-30

  john ekström
skitbra, stupar i skrattgropar, alla liknelser i texten är suveräna=)
2010-09-10

  blaite
Tycker ja kände igen denna typ att ja läst den av dig förr. Men ja vetifan. Hur som helst så j-a bra
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP