Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade ditt skal

Jag korsade din väg

en sista gång

dimman i min blick

hade omärkligt lättat

när jag mötte ditt skal

nere vid anklarna

jag såg det

krackelera framför mig

du märkte det inte

men det hängde och slängde

där nere

när du gick

så jag såg dig

på riktigt

för första gången

den här sista gången

 

 

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-06 18:28



Bookmark and Share


  karenina VIP
ord fyllda av styrka. bra tjejen! :)
2010-09-12

  Peter Matsa
God metafor.
2010-09-06

  Anya VIP
Härligt att få upp ögonen! Bra metafor!
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP