Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja

*



Välj livet

välj telefon, tv, el
miljömärkt eller ej

välj,välj välj
Alla har ett val
Du väljer själv

välj vårdcentral, läkare
är du inte nöjd, byt

välj dansa, akvarell-kurs eller keramik
välj gud, vilken???

välj partner och du
välj rätt!!

välj, väl... men

välj framför allt

RÄTT föräldrar




Fri vers av Tothem
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-06 18:57



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra och tänkvärd
2010-09-19

    Mejja
Ja mycket kan man välja men det största och mest grundläggande står till lotten....vinst eller nit...
2010-09-09

  wildrose
Jag önskar jag hade fått välja rätt föräldrar
2010-09-07

  Lady Alassa
En bra poäng.
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem