Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


- utslagen -



- utslagen -



en stilla våg, en andra stund
det är så, så längesedan nu
sen åstundan innanför mig

på utsidan av välbehaget
för vad en åskknallens arme segrade över
men för varför då
att vinna inetsad förvissning av mothugg?

varifrån kommer den omväxlande egenvinden
är det stjärnkvistens luftdrag
eller
viljan
livsnerven

särskriven som en spjutspets
upplever jag i alla fall min närvaro

.




Fri vers av Själabarn
Läst 373 gånger
Publicerad 2010-09-06 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn