Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn

Regn regn regn
gult paraply möter himlens moln
gula stövlar möter markens speglar
och i allt
är hjärtat lyckligt
över att vara vid liv
och känna den kärlek
som det allomslutande ger
den som känner
ser
och lyssnar


regn regn regn.....




Fri vers av Jess81
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-06 19:44



Bookmark and Share


  NiklasB
jajajajajaja!!!!!
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Jess81