Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgon


Gryning

Morgonens famn
den nya dagen föds
Solstrålen som väcker naturen ur sin sömn
vinden som sakta vaknar och stilla rör sig
bland lövverken och över den sovande ängen
Den spelar sin mjuka, svala melodi
en ny dag har grytt
en dag som är min




Fri vers av Maiah VIP
Läst 768 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-09-07 05:59



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Mjukt vacker
2013-09-24

  Heikki Hellman
Ett känsligt, optimistiskt poem med en hoppingivande stämning!
2013-01-03

  Nils stensson
vacker och känslan jag får är ungefär som då jag själv vaknar utvilad okan sträcka på mig o vakna till liv innan jag stiger upp, bra formulerat och bra skrivet
2012-05-05

  F.
Drömmande vacker.
2011-01-14

    vilgot hellros
kanon
2010-11-23

  hawkeye
Lika vacker läsa om kvällen...
2010-09-07

  Catharina Edin VIP
Ja, denna dag att förvalta, hoppas din dag stämmer överens med stämningen i din dikt -
2010-09-07

  mare VIP
Helt underbar att läsa...
2010-09-07

  Anna*
Så härligt! God morgon!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP